Waarom zou u uw woning gaan renoveren?
Er zijn tal van redenen te bedenken waarom een renovatie van uw (oudere) woning nuttig kan zijn. Kijk maar eens naar de onderstaande opsomming, die nog veel langer kan zijn:

Glas
In een oude woning is de kans groot dat de ramen nog zijn ingevuld met enkele beglazing. Niet meteen comfortabel en energievriendelijk. Daarom vevangt u die beglazing dikwijls beter door een modernere variant.

(gedeeltelijk) slopen van de woning
Slopen vereist heel wat bouwtechnisch inzicht. In een oud gebouw kunnen onder een ogenschijnlijk vlekkenloze oppervlakte heel veel problemen schuilgaan. Uw veiligheid kan door veel meer dan alleen instortende muren of loskomende balken in het gedrang komen.

Keuken of badkamer renoveren
In een oudere woning laat het comfort in de keuken meestal te wensen over. Velen overwegen juist een renovatie van deze, vaak moeilijk zelf te verbouwen ruimtes.

 

Deuren/kozijnen
Gaat u de bestaande binnendeuren/kozijnen behouden en eventueel opknappen, of gaat u op zoek naar nieuwe exemplaren?

Vervuilde gevel
De gevel van een oude woning is meestal sterk vervuild. Gelukkig volstaat een goede reinigingsbeurt om hem een nieuw uitzicht te geven. Er bestaan tal van technieken, afhankelijk van de aard van de vervuiling en het materiaal waaruit de gevel is opgetrokken.

etc etc…..!
Bij deze, en tal van andere redenen, kan Aartsen Afbouw U met raad en daad terzijde staan. Wij zorgen er voor dat uw verouderde woning weer aan de eisen van deze tijd kan voldoen. Neem eens contact met ons op en laat u vrijblijvend voorlichten!